UDDANNELSESESAFTEN 
DEN 23. januar
2023

LÆS MERE HERUNDER

Uddannelsesaften 2023

Næste gang, der bliver afholdt Uddannelsesaften for dig, der er nysgerrig på htx, bliver mandag den 23. januar 2023 kl. 19-21

Vi skaber vækst, vi udvikler og designer ting, som kan bruges i virkeligheden, lige fra oprydning på festivaler til en utraditionel løsning, der kan afhjælpe fødevaremanglen i ulandene.

Hos os kan du boltre dig med 3D-print, laserskærer og andet værktøj på et professionelt niveau. Du kan arbejde med design og teknologi i vores særlige værksteder. 

I 2019 vandt 4 af vores elever DM i Teknologi, da de tænkte ud af boksen og præsenterede en løsning på et samfundsmæssigt problem - læs hele historien.

Her får du praksisnær og anvendelsesorienteret gymnasial undervisning kombineret med et uhøjtideligt studiemiljø, hvor alle taler med alle.

Hvad vil du gerne være?

En teknisk studentereksamen giver et væld af muligheder. Studenterbeviset fra HTX giver adgang til rigtig mange videregående studier.

Statistikker viser, at elever med en teknisk studentereksamen hurtigere vælger en videregående uddannelse i forhold til elever fra andre gymnasier. 

 

Få en reminder inden Uddannelsesaften

Hvis du indsender dit mobilnummer via gymnasiets side på:
hansenberg.dk

- får du en reminder pr. SMS få dage før Uddannelsesaften. 

Dit nummer vil ikke blive brugt til andet, og det vil ikke blive gemt.

Der vil også være Åbent Hus på HANSENBERG Tekniske Gymnasium, når hele HANSENBERG holder Åbent Hus lørdag den 28. januar 2023 kl. 10-14.

Udforsk potentialet, faciliteterne og fremtiden