UDFORSK NYHEDERNE

Besøg af undervisningsministeren

Tirsdag den 1. december fik HANSENBERG fint politisk besøg, idet undervisningsminister Ellen Trane Nørby kom forbi for at tale om folkeafstemningen torsdag den 3. december.

Ellen Trane Nørby, minister for børn, undervisning og ligestilling, blev taget godt imod af rektor for HANSENBERG GYMNASIUM, Peter Michael Kjærgård.

Efter et oplæg fra ministeren, om hvorfor de unge skal stemme ja til en afskaffelse af EU-retsforbeholdet, var der mange elever, som benyttede muligheden for at komme i dialog med undervisningsministeren.

Spørgsmål rettede sig både mod EU-retsforbeholdet, men også uddannelsesbesparelser havde elevernes interesse. Hun måtte flere gange understrege, at hendes rolle ikke var at forholde sig objektiv, men at sige sin mening som politiker.

Ministeren talte nemlig kun ja-sidens sag, og spørgsmålene stillede især skarpt på hendes modvilje mod at fortælle om fordelene ved at stemme nej.

Men husk at stemme, uanset hvad I stemmer sluttede Ellen Trane Nørby

En varm velkomst i form af bannere og politiske opråb mødte ministeren, da hun besøgte HANSENBERG forud for folkeafstemningen om EU-retsforbeholdet torsdag den 3. december 2015.