UDFORSK NYHEDERNE

Velkommen til et nyt skoleår

Sommerferien er slut, og torsdag er første skoledag for alle elever på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Klokken 8.10 mødte alle 2.g’ere og 3.g’ere ind, og de var dermed for første gang i mange måneder samlet i gymnasiets bistro. Ikke siden marts har de to årgange været i skolens bygninger på samme tid.

”Dagen i dag er en dag, jeg har glædet mig sindssygt meget til – og sindssygt længe. For hvor er det længe siden, vi har været samlet”, sagde rektor Carsten Schmidt som det allerførste i sin velkomsttale.

En velkomsttale, der var kortere end ellers, så eleverne hurtigt kunne komme ud i klasserne. COVID-19 kræver nemlig fortsat mange forholdsregler. For eksempel skal alle som det første vaske hænder ved ankomsten til HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

”Vi skal være sammen på en ny måde. Hver gang I går ind ad hoveddøren, vasker I hænder. Håndvask er det vigtigste, vi kan gøre for at mindske smitterisikoen. I klassen bliver I som en familie, men når I kommer ned i bistroen, skal I altså holde en meters afstand”, påpegede Carsten Schmidt, inden eleverne smuttede ud i klasserne.

De nye 1.g’ere var lige på trapperne, og klokken 9 var det deres tur til at blive budt velkommen af Carsten Schmidt:

”Det er fantastisk at se jer, og jeg glæder mig til at lære jer at kende. Jeg kan love jer, at lærerne har lagt sig i selen for at skabe et rigtig godt skoleår, og vi skal nyde den tid, vi er sammen her på gymnasiet”.

”Der er bare mange ting, der er lidt anderledes, end de plejer at være, og vi skal overholde nogle regler. Mærker man symptomer på COVID-19, skal man blive hjemme og blive testet. Og så skal vi hjælpe hinanden. Det kan for eksempel være ved at streame en lærers gode oplæg til sin kammerat, hvis vedkommende må blive hjemme med symptomer”, lød det fra Carsten Schmidt.

Velkommen til alle vores elever.

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583