UDFORSK NYHEDERNE

Ung Cup på Hansenberg Tekniske Gymnasium

Bolden var fredag givet op til Ung Cup på HANSENBERG Tekniske Gymnasium, hvor elever fra tre 3.g-klasser og en enkelt EUX-klasse deltog.

Ung Cup på Hansenberg Tekniske Gymnasium i Kolding Ung Cup i galla på teknisk gymnasium
Ung Cup på Hansenberg Tekniske Gymnasium Badekåbe og galla til Ung Cup på Hansenberg Tekniske Gymnasium

Dyst i gallatøj og tømreruniformer

Hver klasse var delt op i mindre hold, som på skift dystede i fem varianter af høvdingebold og motionsfloorball.

Det er Dansk Firmaidræts Forbund, der arrangerer den landsdækkende konkurrence Ung Cup, og formålet er at skabe sjove og aktive dyster for elever på ungdomsuddannelser efter nedlukningen.

Og det koncept bakker rektor på HANSENBERG Tekniske Gymnasium Carsten Schmidt op om:

”Det er en årgang, der har det enormt godt sammen på tværs af klasser, og de bliver snart studenter. Efter en lang nedlukning er det derfor vigtigt for os at støtte op om den gode sociale trivsel. Ung Cup er en super god mulighed for at holde god afstand, mens eleverne stadig er fælles om noget”.

Vores elever gik da også til opgaverne med stort engagement – deriblandt Christoffer Hansen:

”Det er fantastisk, at vi får lov til at være sammen på den her måde. Konkurrencerne er sjove, og det er dejligt, at vi kan lave sådan en aktivitet på skolen”.

Oprindeligt var det planen, at årets gallafest skulle have fundet sted fredag, men på grund af COVID-19-situationen var det ikke muligt at holde ved den tradition i år.  

I stedet valgte flere af eleverne at konkurrere iført gallatøj, mens EUX-tømrereleverne havde valgt deres traditionelle arbejdsuniform.

Ung Cup iført gallatøj på Hansenberg Tekniske Gymnasium Eux tømrerelever til Ung Cup på Hansenberg i Kolding Teknisk gymnasium i Kolding Dyst på Hansenberg tekniske gymnasium, htx, i Kolding Dyst i habitter på teknisk gymnasium i Kolding
Fine sorte gallakjoler til Ung Cup på Hansenberg Tekniske Gymnasium Tømrerelever med eux deltager i Ung Cup på Hansenberg Ung Cup på teknisk gymnasium i Kolding iført gallatøj Hockey i galla på teknisk gymnasium i Kolding EUX tømrerlærlinge dyster i tømreruniformen på Hansenberg i Kolding
Ung Cup dyst i galla på teknisk gymnasium i Kolding

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583