UDFORSK NYHEDERNE

Undervisere indstillet til fornem pris

Der er rigtig mange dygtige lærere i Danmark

Nogle af dem er i de seneste måneder blevet indstillet til Politikens Undervisningspris 2020 – og blandt de indstillede er tre undervisere fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium: Jonas Junker Jensen, Nicolai Holmgaard Juul og Iben Lehmann Rasmussen.

”Nicolai er en fremragende lærer. Han har fundet en vildt god måde at undervise på, hvilket hjælper os rigtig meget med at forstå stoffet. Desuden virker han altid engageret, og man er ikke i tvivl om, at han nyder sit arbejde”, lyder det om Nicolai Holmgaard Juul i en indstilling fra en elev.

Jonas Junker Jensen får i indstillingen blandt andet følgende ord med på vejen fra en af sine elever:

”Han er en helt ny lærer, og vi fik æren af at have nogle af hans første timer. Vi har derfor set ham udvikle sig på rekordtid fra en nervøs nyuddannet lærer til en af de bedste lærere, vi nogensinde har haft”.

Iben Lehmann Rasmussen er blevet indstillet af otte elever, og en af dem skriver:

”Hendes tilgang til både undervisning og os elever er helt fantastisk. Hun ser alle, husker alle – og kan lide alle. Hun er helt klart den bedste lærer, jeg nogensinde har haft – og jeg synes helt klart, at hun fortjener at vinde”.

Stor betydning

De flotte ord fra eleverne betyder rigtig meget for Iben Lehmann Rasmussen:

”Jeg har verdens bedste elever på HANSENBERG Tekniske Gymnasium – og jeg er næsten ikke partisk! Jeg er enormt rørt og beæret over, at der er elever, som synes, at jeg er med til at gøre en forskel på grund af det man gør – og den man er. Og så synes jeg, det er stort, at vi har nogle elever, der viser den omsorg, det er både at fortælle det og ikke mindst at skrive det ned”.

”Det har altid været vigtigt for mig, at der er plads til alle – og at skolen er et godt sted at være. Og så betyder det noget, at vi også kan have det sjovt, når vi er sammen, fordi det gør det nemmere at lære noget af det, der kan være tungt og svært”, tilføjer Iben Lehmann Rasmussen, som til august har været ansat på HANSENBERG Tekniske Gymnasium i 11 år.

Ud over de tre gymnasielærere er to faglærere fra HANSENBERG også blevet indstillet til prisen – nemlig Birgitte Berggreen og Ursula Poulsen.

Stort tillykke til alle fem

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583