UDFORSK NYHEDERNE

Velbesøgt Uddannelsesaften på gymnasium

Mange interesserede skoleelever og forældre dukkede op, da HANSENBERG Tekniske Gymnasium holdt Uddannelsesaften.

HANSENBERG Tekniske Gymnasium

Studieretninger, miljø, fester og venskaber. Det er blot et udpluk af emnerne, da HANSENBERG Tekniske Gymnasium onsdag holdt uddannelsesaften.

Og mange interesserede grundskoleelever og forældre valgte at bruge en aften i selskab med gymnasiets elever, lærere og vejledere.

"Her på HANSENBERG Tekniske Gymnasium arbejder vi med innovation. I kommer til at arbejde med teorier og omsætter dem til praksis. Typisk har lærerne erfaring med privat eller offentlig virksomhed og kan derfor give vores elever noget andet, end det, de kan finde på nettet eller i bøger", fortalte rektor ved HANSENBERG Tekniske Gymnasium Peter Michael Kjærgård. 

Pædagogisk koordinator og lektor ved HANSENBERG Tekniske Gymnasium Tina Buskov Faarvang fortalte herefter lidt om det sociale miljø på gymnasiet:

"Det skal være rart at være her. Der er to klasselærere på hver klasse i Grundforløbet, så der er nogen, som kender jer - og som tager hånd om jer. Vi kender hinanden på tværs af årgange, og det der med at se ned på 1.g'ere findes simpelthen ikke her". 

Efter en kort introduktion fik alle mulighed for at se nærmere på de forskellige studieretninger, som gymnasiets elever og lærere stod klar til at fortælle om.

 

Havde du ikke mulighed for at være med til uddannelsesaftenen, er der endnu en chance, når der lørdag den 27. januar er Åbent Hus på hele HANSENBERG.