UDFORSK NYHEDERNE

Medaljer til tidligere elever

Onsdag den 23. maj var langt fra en helt almindelig dag.

I Kirkesalen på Koldinghus blev den prestigefyldte HANSENBERG-medalje nemlig uddelt.

HANSENBERG-medaljen 2018

Fælles for de i alt 19 medaljemodtagerne er, at de er blandt det seneste års absolut dygtigste elever fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium eller erhvervsskolen HANSENBERG.

Fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium kunne tre elever, der sidste år fik studenterhuerne på, lade sig hylde af undervisere og familie – nemlig Monica Møller, Jonas Bjørn Skjøth og Christopher Winther.

Med medaljen følger et diplom og et legat på 5.000 kroner.

Stort tillykke til Jonas, Monica og Christopher!

Forbilleder på stribe

Formålet med HANSENBERG-medaljen er at hædre elever – som er gode forbilleder inden for netop deres fag – fra erhvervsskolen og HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

De er udvalgt, fordi de eksempelvis har fået 12 til svendeprøven, har uddannelsens højeste gennemsnit på skolebeviset/eksamensbeviset – eller på anden måde har gjort sig fortjent til det.

Monica Møller

Christopher Winther

Jonas Skjøt

Men de tre medaljemodtagere var ikke de eneste repræsentanter fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium ved festlighederne.

Fire nuværende elever – Marie Maxsø, Daniel Jørgensen, Christoffer Mahmens Nim og Majken Køpke – leverede nemlig et inspirerende indslag. Eleverne har deltaget i Company Programme, som er Danmarksmesterskabet i entreprenørskab.

Med deres opfindelse – en kombination af en cykellås og et cykelstativ – nåede de helt til finalen. Og på Koldinghus gav de medaljemodtagere og gæster et meget spændende indblik i hele processen

 

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig 
Anne Louise Mikkelsen.

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583