UDFORSK BROBYGNINGEN

Brobygning på HANSENBERG Tekniske Gymnasium

Sted      

Skovvangen 28, 6000 Kolding              

Formål   

Præsentation af arbejdsformer og skolekultur på HANSENBERG Tekniske Gymnasium og skolens studieretninger.

INDHOLD      

Passer teknisk gymnasium lige til dig? Det kan du få afklaret!

Du får kendskab til vores 5 studieretningers profiler:

  • Fysikkens verden
  • Den digitale verden
  • Bioteknologi
  • Produktudvikling og design
  • Medier og kommunikation

Du får praktisk kendskab til arbejdsformen på teknisk gymnasium. Det sker i forbindelse med små øvelser, hvor du i fællesskab med andre nysgerrige unge løser mindre opgaver. Der arbejdes med logbog og præsentation af læringsforløb. Du kommer til at møde nuværende lærere og elever fra forskellige studieretninger. Og al undervisning foregår under temaet bæredygtighed.

2 dage hos os giver indblik i følgende:

  • Du får kendskab til skolens dagligdag og studiemiljø
  • Du får indblik i det, der gør vores uddannelse unik. Bl.a. teknologi, som kun findes på her
  • Du får indblik i det faglige niveau på grundforløbet
  • Du hører om, hvordan vi arbejder med at være en studieforberedende uddannelse.

ARBEJDSFORM

Dagene vil give dig en indsigt i dagligdagen på gymnasiet. Timerne vil veksle mellem oplæg fra lærerne og små praktiske øvelser. Du vil komme til at arbejde sammen med andre, og du vil blive introduceret til projektarbejdsformen og det åbne læringsmiljø. 

MØDETID   

Den første dag møder du kl. 8.10 til kl. 14 på Skovvangen 28, 6000 Kolding og stiller dig ved banneret med navnet "HANSENBERG Tekniske Gymnasium". Her vil du blive hentet kl 8.10. Vi skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at der er mødepligt, og at manglende fremmøde bliver registreret og sendt til din skole.

TRANSPORT

Fra Kolding Banegård tager du bybus nr. 5 og står af ved C.F. Tietgens Vej 11. Herfra går du over på Skovvangen 28, som ligger på den anden side af vejen.

KANTINE     

Du kan købe mad og drikkevarer på skolen eller selv have en madpakke med og lægge den i køleskabet.

ØVRIGE INFORMATIONER    

For at du får mest muligt ud af dagene, er det en god ide at skrive alle dine spørgsmål ned, inden du kommer. Du kan prøve at stille de samme spørgsmål til forskellige personer og derved danne dig et samlet indtryk af skolen.

Du medbringer skriveredskab og lommeregner. Vi ser også gerne, at du møder op med godt humør og gåpåmod. Så sørger vi til gengæld for, at du får et rigtig godt indblik i dagligdagen på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.