UDFORSK NYHEDERNE

EN AFTEN MED ÅBNE DØRE TIL FREMTIDEN - HTX

Åbne døre til Uddannelsesaften på HANSENBERG Tekniske Gymnasium - htx

Mandag aften inviterede gymnasiet indenfor til Uddannelsesaften 2023, hvor alle deltagerne kunne høre mere om, hvad HTX egentlig er for en størrelse.

Ingeniør, arkitekt, dyrlæge eller noget helt fjerde.

Karrieremulighederne er mange med en mørkeblå studenterhue på hovedet, for en studentereksamen fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium giver adgang til over 300 videregående uddannelser.

Og mandag aften inviterede gymnasiet indenfor til Uddannelsesaften 2023, hvor alle deltagerne kunne høre mere om, hvad HTX egentlig er for en størrelse.

Det stod blandt andre Emma Rechnagel fra 3.g klar til at fortælle om, og for hende betyder adgangen til så mange videregående uddannelser rigtig meget:

”Når jeg til sommer bliver student, skal jeg først ud at arbejde og ud at rejse. Derefter skal jeg læse videre, og det bliver sandsynligvis medicin. Men en teknisk studentereksamen åbner dørene til så mange videregående uddannelser – og der er mange retninger at vælge imellem. Derfor behøver jeg ikke at tage stilling til det lige nu”.

”Man skal vælge HTX, fordi man er så meget mere engageret her – og frem for alt laver vi noget, vi kan bruge til noget. Der er en mening med det hele. Og så kan jeg godt lide vores sammenhold her på HANSENBERG Tekniske Gymnasium”, fortalte Emma.

Men en teknisk studentereksamen åbner dørene til så mange videregående uddannelser – og der er mange retninger at vælge imellem.

Emma 3. G: "En teknisk studentereksamen åbner dørene til så mange videregående uddannelser – og der er mange retninger at vælge imellem".

Sammenhold på tværs af årgange var også noget, som rektor Marlene Rask fremhævede i sin velkomst:

”Vi går rigtig meget op i, at det sociale fungerer, og vi har for eksempel Fredagscafé, studieture og fodbold- og håndboldstævner”.

Nåede du ikke med til Uddannelsesaften, kan du allerede på lørdag besøge os, når der klokken 10-14 er Åbent Hus på hele HANSENBERG – og altså også på gymnasiet.

Rektor på HANSENBERG Tekniske Gymnasium, Marlene Rask: ”Vi går rigtig meget op i, at det sociale fungerer, og vi har for eksempel Fredagscafé, studieture og fodbold- og håndboldstævner”.

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583