UDFORSK HVERDAGEN

Generelt om hverdagen

Få et overblik over de generelle elementer i hverdagen på HANSENBERG Tekniske Gymnasium

Elevråd

Hver klasse vælger et medlem til skolens elevråd. Elevrådet arbejder med fællesarrangementer og debatterer elevernes forhold. Desuden holder elevrådet øje med skolens studiemiljø og udvikling.

Fester og fredagscafé

Gymnasietiden er meget mere end bare undervisning og lektier. Det er også fællesskab. På HANSENBERG Tekniske Gymnasium holder vi flere hyggelige arrangementer. For eksempel er der fredagscafé, besøg af videnskabsfolk, gymnasiefester og fælles biografture. 

 

Ekskursioner og studieture

Undervisningen foregår ikke kun i klasselokaler og laboratorier. I løbet af uddannelsen vil du komme på såvel introtur som ekskursioner med fagligt formål, og på andet år tager alle på studietur til et sted i Europa.

I 3.g kommer klasserne på studietur til København. Programmet for disse ture er proppet med både faglige og sociale oplevelser.

Aktiviteterne kan være besøg på et kraftværk, en eftermiddag på et designværksted eller et indblik i den nyeste fuldautomatiserede bryggeriproduktion. Det kan også være rundture til vigtige og imponerende historiske steder og bygninger, møder med lokale forskere, gymnasieelever og meget andet.