UDFORSK NYHEDERNE

Første HTX-huer er på plads

Onsdag præsenterede vi årets første EUX-studenter, og torsdag begyndte de første HTX-huer så småt at blive fundet frem på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Blandt de elever, som nu kan fejre en veloverstået studentereksamen, er Mette Skov Antonsen. Og hun kunne skrive et fornemt 12-tal i huen efter sidste eksamen.

Farmand Jakob Antonsen og lillesøster Julie deler æren om at give Mette huen på.

Mette synes, det er vildt, at de 3 år på gymnasiet nu er ovre.

Farmand og lillesøster placerer omhyggeligt huen på Mettes hoved.

Mette og hendes mor Marianne Skov Antonsen,.

”Det er så vildt, at de tre år på gymnasiet er overstået. Men det er også super mærkeligt, at det er ovre. Jeg har totalt modsatrettede følelser, for jeg er lykkelig for min hue – men samtidig har jeg været så glad for at gå her på HANSENBERG Tekniske Gymnasium, og nu er det slut”, fortæller Mette.

Sidste eksamen for Mette var i kommunikation og IT. Hun var til en individuel mundtlig eksamen, men udgangspunktet var et projekt og en rapport, hun sammen med tre holdkammerater har arbejdet på. Holdet har blandt andet produceret en folder, to plakater og en hjemmeside.

Og selv om der på forhånd var sommerfugle i maven, klarede Mette jo sin sidste eksamen i flot stil:

”Jeg frygter eksamener, men både min lærer og censor var mega søde. Jeg bliver altid overrasket over, hvor ”nemt” det er at sidde ved eksamensbordet – altså i forhold til, hvor nervøs og bange man har været op til sin eksamen”.

Nu er planen for Mette, at hun vil holde et sabbatår, inden hun beslutter, hvad hun på længere sigt vil arbejde med.

Stort tillykke til Mette og dagens øvrige studenter – og held og lykke til alle de elever, der i de kommende dage skal til deres sidste eksamen på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583