UDFORSK NYHEDERNE

Festligt farvel til alle årets studenter

Fremtiden venter for studenterne anno 2018 fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Det var en flot flok studenter, der torsdag eftermiddag og aften blev hædret på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Der var nemlig translokation, og for første gang nogensinde kunne vi hylde både studenter med den tekniske studentereksamen (HTX) og den erhvervsfaglige studentereksamen (EUX).

Translokationen bød på overrækkelse af eksamensbeviser, musikalske indslag samt taler af både den sjove og rørende slags fra en række undervisere, formand for Festudvalget Marc Lunøe Schmidt og rektor Peter Michael Kjærgård.

Formand for Festudvalget Marc Lunøe Schmidt

Kasper Vismar Chrestensen

Lyst til at lære

Peter Michael Kjærgård konstaterede blandt meget andet, at samtlige studenter nu står med en adgangsbillet til videregående uddannelser – og han opfordrede også studenterne til at kigge mod udlandet:

”Drag gerne ud og få inspiration. Og bliv ved med at være nysgerrige og have lyst til at lære mere”.

Lysten til at lære mere har EUX-elever. For de otte elever med EUX-studenterhuer venter der nu svendeprøver til efteråret, for en EUX kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag. Under translokationen sendte lektor ved HANSENBERG Tekniske Gymnasium Charlotte Degn Schubert en særlig hilsen af sted til de nye EUX-studenter:

”I er lidt specielle for mig – I to dyrepasserpiger og seks tømrergutter. I er det første EUX-hold på HANSENBERG – og hvilken udvikling vi har været vidne til. I skulle være frontløbere for EUX, og I har skullet argumentere for jeres valg. Det er sejt, og I har klaret det så flot”.

”I er og bliver sådan nogle unge, som arbejdsmarkedet gerne vil have. Jeg ser en lys fremtid for jeres arbejdsliv, og I har nogle personlige kompetencer, som I kan være stolte af”, sagde Charlotte Degn Schubert.

På HANSENBERG Tekniske Gymnasium er vi stolte af alle vores nye studenter – stort tillykke med jeres studenterhuer.

Morten Andersen

Lea Wulff Hansen

Sebastian I. Overbeck

Christine Bülow Kildemand Larsen

Marc Lunøe Schmidt

Silas Mikkelsen

Louise Høy Jensen

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig 
Anne Louise Mikkelsen.

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583