UDFORSK NYHEDERNE

Fællesskab i fokus ved dimission på teknisk gymnasium

Årets studenter fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium har nu fået deres eksamensbeviser – og er i den grad blevet hyldet for deres fantastiske sammenhold.

Årets HTX- og EUX-studenter var torsdag eftermiddag og aften samlet til dimission på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Huer på rad og række – som det skal være ved en dimission på HANSENBERG Tekniske Gymnasium i Kolding.

Sådan så det ud torsdag eftermiddag og aften, da gymnasiets EUX- og HTX-elever fik deres velfortjente eksamensbeviser – og modtog hyldest fra undervisere, familiemedlemmer, kærester og rektor Carsten Schmidt, som i sin tale blandt andet kom ind på årgangens formidable sammenhold:

”Jeg er stolt af, at vi på HANSENBERG Tekniske Gymnasium kan skabe et fællesskab, hvor man tager sig af hinanden. For I tager jer af hinanden. Tro på jer selv – og på, at det, I tager med herfra, kan bære”.

Også elevrådsforkvinde Freja Ulka Nielsen fremhævede sammenholdet:

”Jeg vil af hjertet sige tak, fordi vi sammen har skabt et fællesskab, hvorfra vi kan blomstre som individer. Den åbenhed og respekt for hinanden, der er på den her årgang, er unik”.

Det var da også en rørt Nicolai Holmgaard Juul, der holdt tale på vegne af alle gymnasiets undervisere:

”I skal vide, at vi undervisere synes, at I noget helt særligt. Det er I, fordi I er et særligt kollektiv. I er nået i mål, fordi I er nogle unge mennesker, der tager hånd om hinanden. Bliv ved med det”.

Første del af dimissionen foregik i HANSENBERGs nye multihal.

SOLSTRÅLER OG GODE FORHOLD

Ved dimissionen var der særlig hæder til studenten med det laveste fravær, til HTX- og EUX-studenterne med de højeste gennemsnit, til Festudvalget, de fantastiske SoMe-ambassadører – og til ”Årets kammerat”.

Den pris gik i år til to elever: Josefine Møller Nielsen for at sprede godt humør på gymnasiet og til Trine Johannsen for at varetage kammeraternes interesser via sit store engagement i Erhvervsskolernes ElevOrganisation (EEO), hvor hun nu i øvrigt er blevet fuldtidsansat på kontoret i København:

”Det er vigtigt, at der er nogle, der taler på elevernes vegne ude på landets erhvervsskoler og tekniske gymnasier, så vi får bedre forhold på vores uddannelser”, forklarede Trine Johannsen.

Trine Johannsen har været meget engageret i Erhvervsskolerne ElevOrganisation (EEO), hvor hun nu skal til at arbejde på fuld tid.

Et godt studiemiljø er også vigtigt for Josefine Møller Nielsen:

”Jeg er meget social anlagt, og jeg kan godt lide, at andre har det godt. For eksempel tog jeg gult tøj på til alle mine eksamener, fordi det er en solstrålefarve, som forhåbentlig kan være med til at få andre i godt humør”.

Som afslutning på dimissionen var der dækket op med lækker tapas til alle studenter, gæster og undervisere.

Josefine Møller Nielsen fik en pris for godt kammeratskab – og for at sprede godt humør.

”Jeg er stolt af, at vi på HANSENBERG Tekniske Gymnasium kan skabe et fællesskab, hvor man tager sig af hinanden”, sagde rektor Carsten Schmidt.

”I skal vide, at vi undervisere synes, at I noget helt særligt. Det er I, fordi I er et særligt kollektiv. I er nået i mål, fordi I er nogle unge mennesker, der tager hånd om hinanden. Bliv ved med det”, sagde lektor Nicolai Holmgaard Juul i sin tale på vegne af alle underviserne.

Huer på rad og række – som det skal være ved en dimission på HANSENBERG Tekniske Gymnasium i Kolding.

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583