UDFORSK NYHEDERNE

 

Tillykke til årets studenter

For kort tid siden var HANSENBERGs helt nye hal stedet, hvor vores gymnasieelever var til skriftlig eksamen.

Men torsdag lagde hallen gulv til EUX- og HTX-studenternes dimission – og et par timer med sjove og rørende taler. Og naturligvis uddeling af velfortjente eksamensbeviser J

”I skal alle sammen have et stort tillykke, for I har lagt den helt store indsats i det. Det er et privilegium at stå her, for vi er stolte af jer. Når jeg kigger på jer, ser jeg nogle unge og ambitiøse mennesker”, sagde rektor ved HANSENBERG Tekniske Gymnasium Carsten Schmidt blandt andet.

Rektor Carsten Schmidt byder velkommen.

Studenternes familier deltager også.

Så skal eksamensbeviserne snart overrækkes.

Det er heldigt, der står navn i huerne ...

Også lektor Kim Ulrich havde flotte ord med på scenen til dagens hovedpersoner, hvis uddannelsesforløb i en lang periode har været præget af COVID-19-situationen:

”I blev mestre i omstillingsparathed, for der kom hele tiden nye og forskellige retningslinjer. Men I var gode til at løfte i flok – godt gået”!

”Kære studenter. Lad være med at lade et tal på et stykke papir definere jer, for I er meget mere værd”, tilføjede han.

 

Formanden for festudvalget, Niels Graversgaard Pedersen, var også på scenen – og han blev mødt med stående bifald efter en tale, hvor han kom ind på rejsen fra at være ung og nervøs på første skoledag til at stå som student på HANSENBERG Tekniske Gymnasium:

”Vi er blomstret op som individer. Vi er alle sammen vokset i sjælen. Der skal lyde en stor tak til skolens lærere – og alle dem, der også har været med til at hjælpe os på vej. Tak til alle forældre – og til bistroen for pølsehorn og tarteletter”.

Ud over eksamensbeviser blev der desuden uddelt hæder til Festudvalget, til elever med det laveste fravær, det højeste snit – samt til elever, der har leveret en særlig indsats i forbindelse med Uddannelsesaften og brobygning.

Stort og velfortjent tillykke til alle vores nye studenter

EUX studenter HANSENBERG juni 2021

EUX-studenter juni 2021

HTX-studenter HANSENBERG juni 2021- 3y

HTX-studenter HANSENBERG juni 2021- 3y

HTX-studenter HANSENBERG juni 2021- 3x

HTX-studenter HANSENBERG juni 2021- 3x

HTX-studenter HANSENBERG juni 2021- 3zuv

HTX-studenter HANSENBERG juni 2021- 3zuv

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583