UDFORSK NYHEDERNE

Du kan også blive ambassadør for HANSENBERG Tekniske Gymnasium

I tre år har Alexander Nørup været en af HANSENBERG Tekniske Gymnasiums dygtige ambassadører, der lægger opslag på Facebook fra hverdag og fest.

Alexander Nørup.

Men nu er studenterhuen solidt placeret på hovedet, og Alexander Nørup skal ud på nye eventyr. Han ser tilbage på en dejlig tid på gymnasiet – og opfordrer samtidig andre til at melde sig som ambassadører i det nye skoleår.

”I min tid på HANSENBERG Tekniske Gymnasium har jeg været elevrådsformand, bestyrelsesmedlem og it-superbruger. Men her på Facebook har jeg også været med til at fortælle om studielivet på gymnasiet. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg kommer til at savne at fortælle jer, hvor fedt det er at gå på HTX”, siger Alexander Nørup og tilføjer:

”HTX er den fedeste gymnasiale ungdomsuddannelse. Den kombinerer teori med praksis – og med eksempler fra det virkelige liv. Jeg håber, at der sidder nogle nuværende elever på skolen, der har lyst til at fortælle, hvad I oplever i hverdagen. Så kan endnu flere nemlig høre om vores spændende projekter”.

Mange, mange tak for indsatsen, Alexander – og held og lykke fremover til dig og alle andre studenter anno 2019. 

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig 
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583