UDFORSK NYHEDERNE

Hansenberg får ny direktør

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på 38-årige Morten Kaj Hansen som ny direktør for HANSENBERG. Han tiltræder den 1. november 2016.

Morten Kaj Hansen kommer fra en stilling som uddannelsesleder på VUC Syd. Han afløser Birger Hørning, som har valgt at trække sig tilbage efter 22 år på posten.

STORT NETVÆRK

Ifølge bestyrelsesformand Jørgen Jakobsen er Morten Kaj Hansen med sin erfaring, baggrund og netværk den rette til at løfte HANSENBERG ind i fremtiden.

"Det var et bredt og meget kvalificeret ansøgerfelt, men Morten stak tydeligt ud på den positive måde. Han er en fagligt dygtig og handlekraftig leder med et stort netværk, som HANSENBERG vil få stor glæde af," siger Jørgen Jakobsen.

DIREKTØR I ØJENHØJDE

Bestyrelsesformanden fremhæver foruden de faglige kompetencer, at Morten Kaj Hansen har til hensigt at være en direktør i øjenhøjde.

"Han har evnen til at åbne døre for HANSENBERG, men han ser også mulighederne i mennesket – den enkelte elev og den enkelte medarbejder. Jeg er sikker på, at Morten vil fungere rigtig godt i samspillet med både erhvervslivet, medarbejdere, elever og forældre," siger Jørgen Jakobsen.

ATTRAKTIV UDDANNELSESINSTITUTION

Morten Kaj Hansen glæder sig til at lære erhvervsuddannelserne og det tekniske gymnasium rigtigt at kende og arbejde for erhvervsskolens videre udvikling.

"HANSENBERG er en veldrevet institution, og jeg ser det som min væsentligste opgave at øge tilliden og kendskabet til skolen som en attraktiv uddannelsesinstitution og arbejdsplads," siger Morten Kaj Hansen.

FLERE KLOGE HÆNDER

Ifølge den nye direktør vil det især ske gennem gode samarbejdsrelationer til virksom­hed­erne og ved at række hånden ud til Koldings øvrige uddannelsesinstitutioner.

"Sammen står vi stærkere i de fælles bestræbelser på at gøre Kolding til syddansker­nes foretrukne studieby. Unge med en erhvervsuddannelse eller en teknisk studenter­eksamen er en central drivkraft i fremtidens vækst og udvikling i hele Danmark, og jeg vil gøre mit til, at byen kan tiltrække og uddanne flere kloge hænder," siger Morten Kaj Hansen.