UDFORSK NYHEDERNE

Ny formand tor elevrådet på HANSENBERG Tekniske Gymnasium

NY FORMAND FOR ELEVRÅDET

Om få uger får Christopher Winther studenterhuen på. Dermed er det tid til at sige farvel til gymnasiet – og til posten som elevrådsformand ved HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Og nu er der valgt ny for elevrådet – nemlig Alexander Nørup fra 1. KomPro.

Det er betryggende, at så mange stoler på mig – og jeg glæder mig til det, der følger med. Jeg har en idé om, at jeg gerne vil have HANSENBERG Tekniske Gymnasium repræsenteret mere uden for murene”, fortæller Alexander Nørup.

 

Sammenhold og faglighed

Han peger eksempelvis på, at han gerne ser, at HANSENBERG Tekniske Gymnasium hvert år deltager ved Erhvervsskolernes Elevorganisations (EEO) landsmøde.

 ”Vi har lige været af sted til landsmødet for første gang, og det var sådan lidt ’wow – hvorfor har vi ikke været med før?’ Det vil også være fedt, hvis vi kan komme mere ud på skoler og vise, hvad HANSENBERG Tekniske Gymnasium kan tilbyde”, siger Alexander Nørup og tilføjer:

”På dette forholdsvis lille gymnasium har vi et super sammenhold på tværs af årgange. Her er intet hierarki, og man kan tale med alle. Og så har vi altså nogle super spændende naturfaglige fag, som de ikke har andre steder.”

 

Overstiger alle forventninger

Elevrådet har et enkelt møde tilbage inden sommerferien. Her får Alexander Nørup sin ilddåb – med Christopher Winther ved sin side. Den afgående formand står allerede klar med gode råd:

”Brug din næstformand, og tag én ting ad gangen – og gør den færdig! Der er mange muligheder som formand, men der er også meget at tage fat på hele tiden. Så det giver et pres, men er man interesseret i sin skole, er det sjovt at være formand,” fortæller Christopher Winther.

Han har her kort før sin studentereksamen kun positive ting at sige om HANSENBERG Tekniske Gymnasium:

”Det har oversteget alle mine forventninger. Her har man tænkt på, at det er unge mennesker, der går her – og det er dejligt. Alle er venner med alle, og engagementet i elevrådet har været fantastisk.”

 
Her er HANSENBERG Tekniske Gymnasiums elevråd:

Alexander Nørup – 1. KomPro (formand)

Morten Due – 2. MedKom (næstformand)

Erik Holst – 1. BioTek

Theodor Risager – 1. DigiVer

Frederik Henriksen – 2. DigiVer

Morten Andersen – 2. BioTek

Mads Sørensen – 3. BioTek

Jonas Madsen – 3. MatFys

Rasmus Pedersen – 1. MatFys

Derudover er Christopher Winther altså med ved det sidste elevrådsmøde inden sommerferien.