UDFORSK Hverdagen

Se filmen her >

Udforsk fremtiden

Se studieretningerne herunder - og bliv klogere på, hvilke fremtidsmuligheder de giver dig 

Udforsk potentialet, faciliteterne og fremtiden

Uddannelsesaften

den 20. januar 2021 fra kl. 17.00

Arrangementet vil foregå som rundvisninger i mindre hold, og tilmelding er påkrævet.

Vi skaber vækst, vi udvikler og designer ting, som kan bruges i virkeligheden, lige fra oprydning på festivaler til en utraditionel løsning, der kan afhjælpe fødevaremanglen i ulandene.

Hos os kan du boltre dig med 3D-print, laserskærer og andet værktøj på et professionelt niveau. Du kan arbejde med design og teknologi i vores særlige værksteder – har du fx hørt om XHOUSE?

I 2019 vandt 4 af vores elever DM i Teknologi, da de tænkte ud af boksen og præsenterede en løsning på et samfundsmæssigt problem - læs hele historien.

Her får du praksisnær og anvendelsesorienteret gymnasial undervisning kombineret med et uhøjtideligt studiemiljø, hvor alle taler med alle.

Hvad vil du gerne være?

En teknisk studentereksamen giver et væld af muligheder, fx studerer en af vores tidligere elever rumfartsteknologi på højt plan, mens en anden læser medicin.

Statistikker viser, at elever med en teknisk studentereksamen hurtigere vælger en videregående uddannelse i forhold til elever fra andre gymnasier.

OBS: Det vil desværre ikke være muligt at besøge teknisk gymnasium, når der er Åbent Hus på HANSENBERG den 30. januar 2021.