UDFORSK NYHEDERNE

Emil og William er årets første HTX-studenter 2024

Emil og William er årets første htx-studenter på HANSENBERG Tekniske Gymnasium i 2024

Himlen er mandag fuldstændig lyseblå over HANSENBERG Tekniske Gymnasium, når de første mørkeblå studenterhuer finder deres rette plads.

Og årets første HTX-studenter er Emil Jørgensen og William Schrøder, som fra morgenstunden var oppe for at forsvare deres fælles eksamensprojekt i teknikfaget Proces, levnedsmiddel og sundhed.

Noget, de gjorde til et fornemt 12-tal.

”12-tallet kom bag på os. Vi synes selv, at vores rapport halter lidt, men vi fik at vide, at vi til gengæld overpræsterede under den mundtlige fremlæggelse”, fortæller Emil.

”Vi fik sagt det, vi gerne ville sige – og fik sagt det rigtige”, tilføjer William.

Emnet for de to studenters eksamensprojekt var ”Fermentering af penicillin”, og de har arbejdet med opgaven i 70 timer på gymnasiet her i 3.g.

Emil og William er årets første HTX-studenter 2024

Nu tager både Emil og William et sabbatår, og derefter har de karriereplanerne på plads:

”Jeg vil gerne være jagerpilot. Her på HANSENBERG Tekniske Gymnasium har jeg nemlig lært at holde fast – og ikke give slip, bare fordi en opgave er svær. For der er altid lys for enden af tunnelen”, forklarer Emil.

”I folkeskolen troede jeg, at jeg skulle noget med computere, men i løbet af 1.g og 2.g fandt jeg ud af, at jeg i stedet gerne vil læse medicin på Københavns Universitet”, siger William.

Stort tillykke til William og Emil – og til alle vores øvrige nye studenter. Og held og lykke til alle 3.g-elever, som i de kommende dage er til den sidste eksamen!

PRESSEKONTAKT

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583