UDDANNELSESAFTEN 
DEN 26. JANUAR

LÆS MERE HERUNDER

Udforsk potentialet, faciliteterne og fremtiden


UDDANNELSESAFTEN 2022

Næste gang, der bliver afholdt Uddannelsesaften med informationer til dig, der er nysgerrig på htx, bliver i januar 2022. Flere informationer følger her på siden.

Vi skaber vækst, vi udvikler og designer ting, som kan bruges i virkeligheden, lige fra oprydning på festivaler til en utraditionel løsning, der kan afhjælpe fødevaremanglen i ulandene.

Hos os kan du boltre dig med 3D-print, laserskærer og andet værktøj på et professionelt niveau. Du kan arbejde med design og teknologi i vores særlige værksteder. 

I 2019 vandt 4 af vores elever DM i Teknologi, da de tænkte ud af boksen og præsenterede en løsning på et samfundsmæssigt problem - læs hele historien.

Her får du praksisnær og anvendelsesorienteret gymnasial undervisning kombineret med et uhøjtideligt studiemiljø, hvor alle taler med alle.

Hvad vil du gerne være?

En teknisk studentereksamen giver et væld af muligheder. Studenterbeviset fra HTX er det gymnasiale eksamensbevis, der giver adgang til flest videregående studier.

Statistikker viser, at elever med en teknisk studentereksamen hurtigere vælger en videregående uddannelse i forhold til elever fra andre gymnasier.